
سی تی اسکن مولتی اسلایس
سی تی اسکن یا توموگرافی کامپیوتری (Computed Tomography scan (CT scan یکی از روش های پیشرفته تصویربرداری پزشکی است. سی تی اسکن کمک زیادی را به بررسی ضایعات سیستم حرکتی بدن انسان بخصوص استخوان ها میکند. امروزه استفاده از سی تی اسکن جزء جدایی ناپذیر در تشخیص و حتی درمان بسیاری از بیماری ها شده است.
- برای انجام سی تی اسکن از اشعه ایکس استفاده میشود. در این روش باریکه نازکی از اشعه ایکس (مانند باریکه اشعه لیزر) به اندام بیمار تابانده میشود.
- این اشعه از تمامی بافت هایی که سر راه آن قرار دارند عبور کرده و مقداری از آن که از طرف مقابل اندام خارج میشود به توسط دتکتور Detector یا آشکارساز های حساسی دریافت میگردد.
- این دتکتورها اشعه را به جریان الکتریکی تبدیل میکنند. این فرایند هزاران بار از زوایای گوناگون تکرار میشود یعنی باریکه اشعه ایکس از زوایای گوناگون به درون اندام تابانده شده و خروجی آن در طرف مقابل اندام اندازه گیری میشود.
- بدین ترتیب اطلاعات بسیار زیادی بصورت مقادیر مختلف شدت جریان الکتریکی که متناسب با شدت اشعه دریافت شده توسط دتکتور است گردآوری شده و به کامپیوتر مرکزی سی تی اسکن ارسال میشود.
- سی تی اسکن مولتی اسلایس نسل هفتم و پیشرفته ترین سری سی تی اسکن تا به امروز میباشد. که از آرایههای آشکارساز چندردیفی (Multi Detector Array) معروف به MDCT استفاده میکند.
- منبع پرتوهای ایکس و میز (یا تخت بیمار) همزمان حرکت میکنند که به اخذ دادهها به صورت مارپیچ گونه (helical) میانجامد. این مد از مقطعنگاری رایانهای امروزه بیشتر رایج است و مقطعنگاری رایانهای با آشکارسازهای چند-ردیفی (MDCT) یا «مولتی اسلایس» (MSCT) نام دارد.
- امروزه پویشگرهای سیتی نسل هفتم بر اساس الگوی حرکتی سیستمهای نسل سوم کار میکنند و منشا پرتوها و آشکارسازها حرکت دورانی دارد. همچنین با آمدن به بازار سیتیهای نسل هفتم با آرایهٔ چندین برشی، سیستمهای مقطعنگاری رایانهای با پرتو الکترونی تقریباً از صحنه حذف شدهاند، و امروزه بسیار کاربرد دارند.
- این سیستم شامل تجهیزات نرم افزاری و سخت افزاری جهت ایجاد یک شبکه داخلی بین تمامی تجهیزات تصویر برداری در مرکز درمانی ٬ سیستم ذخیره و آرشیو تصاویر با فرمت دایکام ( که خود شامل مکانی امن دارای حجم بسیار بالایی از حافظه سخت افزاری ( Hard Disc ) جهت ذخیره تصاویر و سایر مشخصات بیماران می باشد ) ٬ ارتباط با محل مشاهده و تفسیر تصاویر گرفته شده ( Work Station ) و در نهایت قابلیت تبادل اطلاعات تصاویر با سایر مراکز درمانی و اینترنت می باشد . این سیستم در محیطی امن ( جلوگیری از احتمال هرگونه دستکاری در تصاویر سی تی بخصوص در پزشکی قانونی جهت ارائه به مراکز قانونی توسط حفظ و نگهداری اصل تصاویر در مرکز تصویر برداری ) امکان مشاهده و دسترسی پزشکان به تصاویر و سابقه بیماران را بصورت آنلاین (که نیازمند خطوط پر سرعت اینترنتی میی باشد) ٬ فراهم می آورد .
- البته این در صورتی است که تمامی مراکز درمانی در سطح کشور به این سیستم مجهز و آنرا پشتیبانی نمایند زیرا اصولا این سیستم بصورت یک سیستم یکپارچه بین مراکز درمانی طراحی شده است .
- با استفاده از سی تی اسکن پیشرفته مولتی اسلایس فاصله زمانی بین اقدام جهت تصویر برداری و تحویل تصویر نهایی بسیار کاهش می یابد . از اینرو این سیستم ها جهت استفاده در موارد اورژانس بسیار مناسب خواهند بود .



قابلیت های سی تی اسکن ما
- سی تی آنژیوگرافی مولتی اسلایس 3D با قابلیت انجام انواع آنژیوگرافی عروق
- سی تی کولونوسکوپی، برونکوسکوپی و لارنگوسکوپی با روش virtual
- سی تی اختصاصی سیستم ادراری جهت کشف هر نوع سنگ با سایز نیم میلیمتر
- سی تی اسکن با تزریق و بدون تزریق

روش های رزرو نوبت
شما میتوانید با شماره گیری 02188502324 و وارد کردن اطلاعات خواسته شده نسبت به دریافت نوبت اقدام کنید.
برای پیگیری نوبت رزرو شده پس از شماره گیری شماره فوق داخلی 4 را شماره گیری نمایید . برای لغو نوبت داخلی 5 و در صورت بروز مشکل داخلی 2 (پذیرش مرکز) یا 0 (اپراتور) را شماره گیری نمایید.
همچنین در صورت داشتن سوال میتوانید دیگر داخلی های مورد نظر را شماره گیری کنید. سایر شماره های تماس 02188549390 و 02188549391 میباشد.
برای رزرو نوبت اینترنتی اینجا (سایت رزرواسیون مرکز) وارد شوید.
جهت دریافت رزرو نوبت همچنین میتوانید به صورت حضوری اثدام کنید.
نکته: دریافت نوبت با این روش دارای معطلی میباشد.

ساعت کار دستگاهها
شنبه تا چهارشنبه 7:30-19
پنجشنبه 7:30 – 13:30
شبانه روزی
شنبه تا چهارشنبه 7-19
پنجشنبه 7:30 – 13
شبانه روزی
شنبه تا چهارشنبه 7-19
پنجشنبه 7:30 – 13
شنبه تا چهارشنبه 7-19
پنجشنبه 7:30 – 13
بیمه های طرف قرارداد
















نظر یا سؤال خود را برای ما ارسال کنید
منتظر نظرات خوبتون هستیم
